Výhra v Lidl Challenge 2016
Život je někdy plný nádherných překvapení. Jedním z nich byla i výhra v soutěži pro blogery – Lidl Challenge 2016 s halloweenskou tématikou 🙂
Vítězství v této soutěži je pro mě tak cenné, že jsem se rozhodla pro něj napsat samostatný článek. Konkurence je zde totiž opravdu vysoká, vybrané recepty září originalitou a své příspěvky do ní posílají ta nejznámější blogerská jména. O to více si vážím toho, že Roman Paulus s Markétou Krajčovičovou vybrali za nejzajímavější právě můj recept.
Přiznávám se, že ač loni jsem do soutěže vytvořila recepty hned tři, letos mi trošku scházela inspirace a motivace. Na sladké nebyla chuť ani originální nápad a předpokládala jsem, že právě jedině sladkost může zvítězit, a tak jsem nad receptem zprvu ani neuvažovala. Až můj dobrý kamarád Martin, autor celého tohoto webu po jeho programátorské stránce, mi dva dny před uzavírkou poslal výhružnou zprávu, ve které stálo: “Jestli tam něco nepošleš, udělám to za tebe!”. Pokyny tvůrce mého internetového světa se prostě poslechnout musí, a tak jsem pořídila dýni, zalovila v lednici a vytvořila tento recept na DÝŇOVÝ QUICHE S KOZÍM SÝREM. Při pečení mi povrch nevzhledně popraskal, a tak jsem jej do Lidlu poslala v myšlence, že jsem udělala co se dalo, a že člověk nemusí vyhrát, protože důležité je se zúčastnit.
Když pak přišla “rána” v podobě vyhlášení první pětky, nemohla jsem uvěřit už jen tomu, že jsem byla na vítězství vůbec nominována. Oč to bylo vtipnější, když zrovna týž den, o pár hodin dříve, jsem se s Romanem Paulusem potkala u příležitosti jiné akce, aniž bych tušila, že pro můj recept hlasoval. Byla jsem potěšená a bylo by mi to bývalo i stačilo 🙂
Jenže přišla pecka číslo dvě. Můj recept prý vyhrál!!! Zástupci Lidlu mi při gratulaci napsali, že oceňují originální nápady a nový svěží vítr mezi sladkými recepty. Ooo jak jsem se na začátku mýlila! 🙂
Samo ocenění je pro mě velkou odměnou za mou práci, avšak vítězství má ještě jeden krásný bonbonek navrch – první cenou je kuchařský kurz v luxusní restauraci hotelu Alcron, kde vaří sám Roman Paulus. Těším se na všechno nové, co se v něm naučím, i na to, že snad Romana potkám ještě jednou, a tentokrát mu snad i budu moci osobně a ze srdce poděkovat za to, jak velkou radost mi vítězství udělalo.
Až vše vypukne, o článek a podrobné hlášení vás jistě neochudím 😉 Dýním, vaření a soutěžím zdar!