Foodstyling kurz s Radkem

IMG_1396 (1)Jíme očima, to je dávno vyřčená pravda. A protože jsem si toho vědoma a chtěla bych, aby moje recepty provázely i fotky, které lahodí také oku, a protože focení jídla mě čím dál tím víc baví, rozšiřuju výbavu svého nádobí a dekorací a se servírováním si čím dál více hraju, tenhle kurz se mi moc hodil. A tak jsem neváhala a udělala si radost. Sobě, své duši a své hlavě 🙂

Zaštítěni Chefstarterem, pod vedením charismatického Radka Jakubce, který pracoval mimojiné i u Gordona Ramseyho, jsme si uvařili několik chodů, a ke každému z nich jsme si ukázali možnosti, jak jej naservírovat. Dozvěděli jsme se i pár zajímavých kuchařských vychytávek a něco málo o současných trendech ve foodstylingu. Vše v úžasné vřelé atmosféře, doprovázeno humorem a dobrou náladou. Moc jsem si to užila a prostřednictvím tohoto článku Radkovi ještě jednou děkuji za moc příjemně strávený večer.

Do jeho atmosféry se mnou teď můžete nahlédnout prostřednictvím obrázků ve fotogalerii. Tak se kochejte 😉

IMG_1323

Sympatický učitel Radek Jakubec

IMG_1339 (1)

Kachní prsa, brambor, jarní zelenina, kaštanová omáčka

IMG_1369 (1)

Výběr sezónních salátů a klíčků, vinaigrette, křepelčí vajíčka, kozí sýr

IMG_1373 (1)

Tentýž salát s přidáním jedlých květů

IMG_1382

Šéfkuchař Radek při práci

IMG_1391 (2)

Králičí roláda s petrželí a slaninou, pyré z tuřínu, petržele a špenátu

IMG_1399 (1)

Consommé s bio kuřátkem

IMG_1420 (1)

Kuřecí nožička, pyré z tuřínu, petržele a špenátu, výběr sezónních salátů a klíčků

tatarak

Losos marinovaný v citronové šťávě, sezamová semínka, petrželkový olej

IMG_1437 (1)

Marinovaný losos, wasabi crumble

IMG_1462

Ráj foodstylistů v ChefShopu

IMG_1466Nádherné nádobí v ChefShopu

IMG_1498

Zkouška foodstylingu účastníků kurzu

 

články

Jeden komentář - “Foodstyling kurz s Radkem”

  1. To jsou opravdu krásné fotografie jídla. Také by se mi nějaký takový kurz hodil pro můj eshop a blog se zdravými recepty, zatím využívám tyhle fotobanky. Ale ráda bych se jednou dopracoval k tomu, abych umělá takhle úžasně zachytit jídlo a ještě ho i naaranžovat. Děkuji za inspiraci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *