Cibulová marmeláda (pro dospělé)

IMG_9712 (1)

Super záležitost na nějakou párty nebo grilovačku s přáteli. Na jednohubky, do hamburgerů nebo jako dip k masu. Za tip na tento recept děkuji své nejpravější ruce Janičce 😉

  • 3 větší cibule
  • 150ml balsamica
  • 50 ml curacaa
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • sůl a pepř dle chuti
  • olej dle potřeby
Cibuli oloupejte, nakrájejte na proužky a na tuku opečte do zlatavé barvy (v multicookeru funkce FRY, 10 – 15 minut). Poté popraště třtinovým cukrem, promíchejte a nechejte krátce zkaramelizovat. Vše osolte, opepřete a podlijte curacaem a balsamikem. Nechte lehce bublat, dokud se tekutina nevyvaří a směs nezhoustne. V multicookeru můžete využít funkce PILAF RISOTTO, která vám po čase sama ohlásí, že tekutina se už vypařila.

bezlepkovémulticookerpomazánkypro dospělé

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *